Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Jiayu Mechatronic Co., Ltd.
Shenzhen Jiayu Mechatronic Co., Ltd.
Γύρος εργοστασίων
Σπίτι >

Shenzhen Jiayu Mechatronic Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
Επαφές
Επαφές: Ms. Chilli
Φαξ: 86-0755-86597802
Επαφή τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Γραμμή παραγωγής

Η Co. Jiayu Mechatronic Shenzhen, ΕΠΕ, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με τα πολλαπλάσια διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού όπως η σερβο τεχνολογία ελέγχου πυλών κίνησης και καναλιών. Η τεχνολογία λογικής και ελέγχου της βιομηχανίας για την ενότητα μετακίνησης πυλών, τη μόνος-αναπτυγμένη και κατασκευασμένη ηλεκτρονική ενότητα ελέγχου για τις για τους πεζούς πύλες μεταβάσεων και τις πύλες εμποδίων οχημάτων έχει καλύψει πελάτης στις διάφορες βιομηχανίες όπως οι σταθμοί μεγάλων ραγών, οι σταθμοί μετρό, οι αερολιμένες, οι λιμένες, οι εθνικές οδοί, η ομάδα κ.λπ. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρησή μας έχει κερδίσει την αναγνώριση και την υποστήριξη των πελατών μας δυνάμει της «άριστης ποιότητας, τίμια υπηρεσία». Το εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 2.000 τετραγωνικών μέτρων. Στη βιομηχανία εξοπλισμού πυλών καναλιών, δεκάδες χιλιάδων ηλεκτρονικά προϊόντα ελέγχου που αναπτύσσονται και που κατασκευάζονται από Jiayu Mechatronic τη Co., το ΕΠΕ έχει σταλεί στην υποστήριξη του πλήρους εξοπλισμού των πελατών, τα οποία διαδίδονται σε όλη τη χώρα, καθώς επίσης και υπερπόντιες περιοχές όπως η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, και η Νοτιοανατολική Ασία.

Shenzhen Jiayu Mechatronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Jiayu Mechatronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Jiayu Mechatronic Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM/ODM

Μας έχουν συμβάλει πολύ σε αυτόν τον τομέα. Στο μέλλον, η επιχείρηση θα εστιάσει περισσότερο στη βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας προϊόντων, και θα συνεχίσει να χτίζει το τοπ εμπορικό σήμα του ηλεκτρονικού ελέγχου των πυλών καναλιών. Έχουμε συνολικά περισσότερα από 60 μέλη προσωπικού, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ ισχυρής ομάδας Ε&Α με 10 μηχανικούς και τεχνικοί, είναι πάντα έτοιμοι να καλύψουν τις απαιτήσεις OEM/ODM σας.

Ε&Α

Το Jiayu είναι δεσμευμένο στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και pre-sales και την υπηρεσία μεταπωλήσεων της ενότητας πυρήνων της αυτόματης μετακίνησης ελέγχου πυλών. Είναι κύριος προμηθευτής ενότητας στην εγχώρια βιομηχανία ελέγχου πυλών και παρέχει τις επαγγελματικές λύσεις προϊόντων για τους πελάτες. Η τεχνολογία της επιχείρησης προέρχεται από την ώριμη εσωτερική και ξένη τεχνολογική μεταφορά και την ανεξάρτητες έρευνα και την ανάπτυξη. Τα προϊόντα είναι εντοπισμένα και η βασική τεχνολογία είναι ανεξάρτητα ελέγξιμη. Η επιχείρηση εισήγαγε την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου και την τεχνολογία κατασκευής από τη Γερμανία και την Ελβετία, και έχει μια πεπειραμένη Ε&Α και μια κατασκευαστική ομάδα. Στον τομέα εφαρμογής του εξοπλισμού πυλών ελέγχου πυλών ασφάλειας, έχει πραγματοποιήσει τις υπέρυθρες και ελαφριές κουρτίνες.